Kiállítói ajánló

I. Magyar Ketofest és Biohacking Konferencia

MAGYARORSZÁG ELSŐ KETOGÉN ÉLETMÓD
ÉS BIOHACKER
RENDEZVÉNYE ÉS KIÁLLÍTÁSA

Budapest | 2019. október 5.

Mi az a biohacking?

A biohackelés annak a művészete, hogyan változtassunk mind a külső, mind a belső körülményeken annak érdekében, hogy a szervezetünk úgy viselkedjen ahogy mi szeretnénk. Ezek aztán kihatnak a közérzetünkre, a külsőnkre, a teljesítményünkre, sőt még az emberi kapcsolatainkra és az általános boldogságunkra is.'

Dave Asprey, Bulletproof Coffee alapítója

Mi a Ketogén életmód?

Az elmúlt évek egyik legnagyobb egészségtrendje egyértelműen a ketogén táplálkozás. Egy olyan magas zsír- és alacsony szénhidráttartalmú diéta, aminek évezredes evolúciós múltja van. Ennek a táplálkozási irányzatnak a lényege, hogy a szénhidrátok megvonásával arra motiválja a szervezetet, hogy zsírokból fedezze energiaigényét. Eredménye az is, hogy ketózisban a zsírégetés sokkal eredményesebb. A ketogén életmód szerves része és alapja a biohacking témakörének.

Követői fokozatosan nőnek, csoportok, közösségek látnak napvilágot az online térben, az életmód által elért életminőségi változásokról egyre több és több pozitív eredmény tárul az emberek szeme elé. Azonban a 'diétáról' és az ehhez kapcsolódó étrendről sokszor ellentmondásos információk látnak napvilágot.  

Célkitűzésünk 

Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a magyar piacon is életre hívjunk egy ketogén életmóddal foglalkozó rendezvényt. Célunk, hogy egy színvonalas és szakmailag megalapozott környezetben segíthessük azokat, akik ezen az úton már elindultak, valamint azokat, akik csak most ismerkednek ezzel a területtel és  szeretnék a tudásukat tovább bővíteni.

A ketogén életmódhoz rendelt ételek minősége fontosabb, mint a mennyisége, azonban a beszerzésük a hétköznapok során nem kis kihívás elé állítja a ketogén életmóddal élőket. Ezért a rendezvény célja nem csak a közösség tagjainak edukálása, hanem a beszállítók, gyártók és a fogyasztók egymásra találásának segítése is. A szervezők elkötelezettek a szakmaiság és a minőség mellett, ezért is szeretnénk ha a színvonalas előadások mellett lehetőségük nyílna  a résztvevőknek a minőségi beszállítókkal is találkozni.

Fontos számunkra, hogy a kiállításon minőségi alapanyagok mellett ketogén diétát támogató ételek, étrend kiegészítők, kozmetikumok, egészségmegőrző termékek is jelen legyenek. Továbbá a rendezvényen a technológia fejlődésével egyre erőteljesebben teret nyerő biohacking képviselői és forgalmazói is helyet kapnak.

Célközönség

Várunk természetesen olyanokat is, akik még csak most ismerkednek ezzel a tudományággal, akik életmódváltás előtt állnak, olyanokat, akiknek egyszerűen fontos az egészségük és követik a tudomány ezzel kapcsolatos fejlődését.

A rendezvény programbeosztását úgy alakítottuk ki, hogy a látogatók szünetekben elegendő időt tölthessenek a kiállítói térben, megismerve a kiállítók szolgáltatásait.

A rendezvény értékesítési oldalára és a Facebook esemény oldalára a következő időszakban több tízezer látogató fog érkezni, így nem csak a jegyet vásárlók értesülnek az konferenciáról és az esemény köré szervezett kiállításról. Az eddigi sikeres kampányok alapján óriási hírverés lesz a rendezvény körül.

Szakmai háttér

A KetoFest stábját az előkészületekben és a rendezvény lebonyolításában is a legjobb szakemberek segítik.

Erdős Tamás


(Homo sapiens - hypercarnivore), biohacker, tápanyagkutató, termékfejlesztő, a korai paleo mozgalom egyik kiemelkedő alakja, több, mint huszonháromezer fős közösséget építettek fel feleségével. Modernkori biohacking úttörő alakja.

Gilányi Attila


mentál higiénés szakember, coach, közgazdász aki a boldogség és az érzelmek 'meghekkelésének' megszállotja, aki aki a világ leghíresebb előadójának, Tony Robbinsnak pszichológiai elméletét illesztette akadémiai keretek közé, a Semmelweis Egyetem mentálhigiéné képzésén.

Illés Norbert


naturál testépítő legenda, INBA champion 2013,14,15 ?INBA World champion 3rd 2014,16 ?WABBA Athletic champion 2009 ? WABBA athletic World Champion 2009 ?WBPF athletic champion ?

Rácz András


Ketogén életmód tanácsadó, személyi edző, biohacker, vlogger, András az egyik legismertebb magyarországi alakja a ketogén életmóddal élők táborának. 


A biohacking a modern tudomány és a technológia alkalmazása
a mindennapokban az életminőség javítása érdekében.

5+1 Ok, amiért érdemes kiállítania a KetoFesten

 • Releváns közönség: 

A rendezvényre közel 1000 potenciális érdeklődőt várunk. Olyanokat, akik már elindultak ezen az úton, de tovább szeretnék bővíteni a tudásukat, akiknek a hétköznapokban kihívást jelent egy átlagos közértben beszerezni a ketogén életmódot támogató minőségi alapanyagokat.

 • Értékes és fizetőképes célközönség:

A rendezvény résztvevőinek határozott céljaik vannak a ketogén életmód és biohacking megfelelő eljsajátítását illetően – a megfelelő szakmai információkat, beszállítót és szolgáltatót keresik céljaik eléréséhez.

 • Gigantikus online kampány:

Az elkövetkezendő időszak intenzív marketingstratégiájának köszönhetően a rendezvény hírével együtt cégének üzenete is eljuthat több mint 700.000 potenciális ügyfélhez! A 2018-as rendezvényünk számokban: - A Facebookon 727.155 embert értünk el és 2.344.992 alkalommal jelentek meg a hirdetéseink. - 17 stratégiai partner együttműködésével népszerűsítettük a rendezvényt, 157.894 hírlevél olvasót szólítottunk meg rendszeresen.

 • Különlegesség:

Ismert és népszerű, hiteles szakemberekkel tölthet együtt minőségi időt, akik remek és tanulságos előadásokkal készülnek a hallgatóság számára. Ez tökéletes biztosíték arra, hogy a látogatók egész nap motiváltak és aktívak legyenek a helyszínen.

 • A kiállítók aktív támogatása:

A kiállítói standok a központi részét képezik a konferencia területének, amelynek köszönhetően a résztvevők biztosan találkozni fognak az Ön ajánlataival. Emellett videókkal, speciális nyereményjátékkal gondoskodunk majd arról, hogy vendégeink felkeressék az Ön standját.

 • Megtérülő befektetés:

Mindezt most jelentősen kedvezőbb áron elérheti, mint amennyibe egy sima Facebook vagy DM kampány kerül. Eddigi rendezvényeinken a kiállítóink 70%-a kereste vissza a kiállítói díj minimum kétszeresét a helyszíni értékesítésből és ezek az értékes üzleti kapcsolatok nem érnek véget a rendezvénnyel. Hosszú távon is előnyösek az érintettek számára. 

TERVEZETT NAPIREND

Lurdy Rendezvényközpont |

Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097

2019. október 5.  |

szombat 8:00 - 18:00

A kiállítás már a regisztráció teljes ideje alatt nyitva áll, a rendezvényt pedig 09:30-kor tervezzük megnyitni, tehát a program megkezdése előtt már 90 perc áll a rendelkezésére, hogy kiváló kapcsolatokat alakítson ki az érkező tömeggel.

Kiállítói standok építése a rendezvényt megelőző nap történik a szervezők által a megrendelt csomagok alapján folyamatos egyeztetés mellett.

08:00

REGISZTRÁCIÓ KEZDETE

08:45

FŐELŐADÓ TEREM NYITÁSA

09:30

Megnyitó

09:45

Előadások kezdete

Kiállítói ajánlat

Ha Ön is szívesen képviseltetné vállalkozását ezen a nagyszabású, különleges első ilyen jellegű magyarországi konferencián, válasszon kiállítói csomagajánlataink közül!

FIGYELEM!
A kiállítói helyek száma korlátozott, ezért kérjük, tanulmányozza át a lehetőségeket itt, és jelentkezzen mihamarabb!

ALAP CSOMAG
 • áram a szükséges berendezésekhez
 • 1 db asztal, aminek mérete: 80×180 cm, asztalszoknyával, 2 db székkel, 1 db térelválasztó / poszter állvány
 • a rendezvényt megelőző időszakban a kiállító megjelenítése online felületeinken. (Ehhez szükséges lesz, hogy a kiállító elküldje a szükséges marketing anyagokat)
 • a cég logójának elhelyezése az eseményt hirdető reklámfelületein
 • reklám anyagok és molinók elhelyezése a stand területén
 • látogatói adatgyűjtés a standnál
 • 2 db kiállítói belépő
 • a rendezvény nívós marketing támogatást élvez, mellyel nagy tömeget képes megmozgatni

158.000 Ft + ÁFA

50% kedvezmény csak

szeptember 20-ig:

79.000 Ft + ÁFA

Ha kevés az ideje vagy még nem született meg a végső döntés, de semmiféleképpen nem akar lemaradni a gyorsan fogyó standok valamelyikéről, úgy küldje el az ALAP szót SMS-ben a +36706340819 számra és 24 órán belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

TÁMOGATÓI CSOMAG
 • áram a szükséges berendezésekhez
 • 2 db asztal, aminek mérete: 80x180 cm, asztalszoknyával, 4 db székkel, 2 db térelválasztó / poszter állvány
 • kiemelt helyszín biztosítása a rendezvényen, helyválasztási lehetőség szabad hely függvényében
 • a rendezvényt megelőző időszakban a kiállító megjelenítése online felületeinken. (Ehhez szükséges lesz, hogy a kiállító elküldje a szükséges marketing anyagokat)
 • reklám anyagok és molinók elhelyezése a stand területén
 • látogatói adatgyűjtés a standnál
 • 6 db kiállítói belépő
 • a rendezvény nívós marketing támogatást élvez, mellyel nagy tömeget képes megmozgatni
 • szponzori megjelenés céglogóval a rendezvény marketing anyagain
 • szórólap, illetve reklámanyag elhelyezése a rendezvény területén
 • 1 db roll-up kihelyezése a rendezvény területén
 • céglogó megjelenítése a jegyértékesítő oldalon, a kiemelt kiállítók között
 • Az esemény Facebook oldalán és az esemény oldalán posztokban, továbbá hírlevélben bemutatjuk a céget a rendezvény előtt, továbbá szünetek előtt bemondjuk őket a színpadról is.

298.000 Ft + ÁFA

50% kedvezmény csak

szeptember 20-ig:

149.000 Ft + ÁFA

Ha kevés az ideje vagy még nem született meg a végső döntés, de semmiféleképpen nem akar lemaradni a gyorsan fogyó standok valamelyikéről, úgy küldje el az TÁMOGATÓI szót SMS-ben a +36706340819 számra és 24 órán belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

a Ketofest csapata

jagos orsolya

Rendezvény szervezés, kiállítói tér

Orsi marketingesként nagyvállalatoknál szerett tapasztalatot rendezvények lebonyolításában. Több, mint 6 éven át szervezett szakvásárokat az oszág egyik legnagyobb villamosipari nagykereskedelmi cégénél, marketingesként. 60 millót meghaladó büdzséért felelt, 70 kiállítói standdal, 1000 szakmai látogatóvel és egy 200 fős gálavacsorával bonyolítottak le sikeres rendezvényedket. A KetoFest stábjában a kiállítókkal való kapcsolatárt és a konferencia helyszíni lebonyolításáért felel.

RÁcz András

Szakmai háttér

Ketogén életmód evangelista, biohacker. András az egyik legismertebb magyarországi alakja a ketogén életmóddal élők táborának. Fontosnak tartja a megfelelő szakmai felkészültséget, a helyesen alkalmazott módszereket. Küldetéseként emberek ezreit segíti helyesen adaptálódni a ketogén életmódhoz. Több nagy létszámú Facebook csoportot moderál és övé a leglátogatottabb a témával foglalkozó Youtube csatorna is. Folyamatosan kutatja a minőségi alapanyagokat és gyártókat, amit rendszeresen megoszt követő táborával is A KetoFest csapatán belül András felel, a megjelenő média anyagok szakmai pontosságáért, az előadők kiválasztásában és a beszállító partnerek minősítésében támogatja a csapatot.

Vicsai Gábor

Marketing kampány management

Gábor 2009 óta foglalkozik online marketinggel, azon belül is főleg a Facebookkal. Évente kétszáz millió forint összeggel gazdálkodik, melyből több, mint egy milliárd forint árbevételt generált saját és ügyfelei vállalkozásai számára. Ügyfelei között megtalálhatóak olyan nagy nevek, mint Szabó Péter. a Gerilla Önéletrajz, a HVG Állásbörze és az Online Sikertitok. Gábor továbbá a Marketing Amazing csapatának tagja, résztulajdonosa.

A Marketing Amazing csapatának rendezvényes tapasztalata számokban:
- 15 éve vannak jelen a rendezvényszervezői szakmában
- 80.000 fizető látogatót toboroztak eddig
- 350 telt házas rendezvény szervezésében, kivitelezésében és lebonyolításában volt részük a marketingstratégiák kialakításával együtt

Referenciák:
- Áttörés Motivációs Show 2016 és 2017: 2x10.000 fővel – online marketing stratégia és kivitelezés
- Brian Tracy Szeminárium 2016 és 2017: Több száz fővel – online marketing stratégia és kivitelezés
- Brian Tracy Konferencia 2014 és 2015: 1.500 - 2.000 fővel – online marketing stratégia és kivitelezés
- HVG Állásbörze 2016, 2017 és 2018: Rekord résztvevővel mindhárom évben – Social media kampány tanácsadás és kivitelezés
- Tibeti Gyógyítók Magyarországon 2016: 1.000 fővel – teljes online marketing stratégia és kivitelezés
- Nagy Agy Nap 2017 750 fővel – szervezés és teljes marketing kivitelezés
- Geszti Péter Special marketing szeminárium 2017: 850 fővel – szervezés és teljes marketing kivitelezés
- KIÜTÉS! Közösségi Média Konferencia 2018: 350 fővel – szervezés és teljes marketing kivitelezés
- Storytelling Mesterkurzus 2018 és 2019: 300-700 fővel – szervezés és teljes marketing kivitelezés
- Sonepar Villamosipari Szakvásár 2006-2013 SYMA csarnok, 70 beszállítói standdal 

A ketofest számokban

közel

1.000.000

social média megjelenésű kampány

több mint

350

sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött

több mint

80.000

fizető vendéget toboroztunk már be saját rendezvényeinkre

előadóink, több, mint

100.000

követővel rendelkeznek

több

10.000

Google keresés a kapcsolódó kulcsszavakra

Jelentkezz kiállítónak most!

Elérhetőségek

Kiállítói részvétellel, támogatói csomagokkal kapcsolatban keresse bizalommal munkatársunkat:

Jagos Orsolya

KetoFest team kiállítói referens

Tel.: +36 70 634 08 19

Email: hello@ketofest.hu

A kiállítói helyek erősen LIMITÁLTAK,
és az 50% kedvezmény csak szeptember 5-ig él!